Info

Auto-rijbewijs.nl is een samenwerking van Cristian Ionescu en Frank Herrman. Cristian werkt in het dagelijks leven als rij instructeur terwijl Frank werkzaam is als internet consultant/freelancer. Auto-rijbewijs.nl is opgezet als objectief platform om de markt van rijscholen doorzichtiger te maken. Aangezien de cursisten zelf mogen reageren en beoordelen blijft de objectiviteit gewaarborgd.

Adverteren

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op auto-rijbewijs.nl. Als rijschool houder kunt u extra gegevens bij uw rijschool laten plaatsen. Dit mag tekst en afbeeldingen zijn en eventueel ook filmmateriaal. Tevens bestaat de mogelijkheid om een button te laten plaatsen aan de rechterzijde van de website.

Ten alle tijde zal duidelijk zijn dat het om een gesponsorde link gaat. Negatieve beoordelingen en reacties worden niet op verzoek verwijderd, ook niet in het geval van sponsoring.

Voor meer informatie en onze tarieven kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Software

Auto-rijbewijs.nl draait op Wordpress. Er is gebruik gemaakt van verschillende plugins en handmatige aanpassingen. De overzicht kaart in Google Maps werd mede mogelijk gemaakt door Google.